فناوری یک بررسی کننده و پروهشگر ایرانی فلج حرکتی را درمان کرد

به به گفته قسمت و بخش وبگردی وبسایت و مرکز خبرهای جدید خبری تحلیلی سیم، دکتر علی رضایی بررسی کننده و پروهشگر دانشگاه اوهایو آمریکا در سال شمسی ۲۰۱۴ میلادی، تراشه ای کامیپوتری را در قسمتی از مغز یک جوون ۲۴ ساله که به دلیل شیرجه دچار قطع نخاع شده بود، قرار داد و همچنین با نتایج شگفت آوری روبرو شد.
بعد از گذشت تقریبا دو سال شمسی از آن هم عمل پیوند تراشه در مغز، دکتر رضایی با پیشرفت حرکتی قابل توجهی در شخص بیمار روبرو شد.
آن تراشه به یک رایانه متصل می باشد و همچنین زمانیکه شخص در مورد حرکت دادن دست خود فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن می کند، الگوریتم های کامپیوتر تفکرات او را رمزگشایی می کنند و همچنین آنها را به پالس های الکتریکی که بر روی آستین او تعبیه شده می باشد ترجمه می کند و همچنین می تواند عضلات دست خود را حرکت دهد.
اکنون با بکارگیری فناوری ذهن آن شخص می تواند بازی های کامپیوتری انجام دهد، شیشه بطری را بالا بگیرد و همچنین تلفن را بردارد.
آن بررسی کننده و پروهشگر ایرانی بر آن باور می باشد که می قدرت با بکارگیری آن تکنیک و همچنین توسعه اکثرا و بیشتر آن هم، افرادی را که از ضایعه نخاعی رنج می برند درمان کرد.
او همچنین در آن باره گفت: آن فناوری در حال حاضر در شرایط آزمایشگاهی مراحل پیشرفت خود را پشت سر می گذارد و همچنین امیدواریم که در بعدی آن هم را به صورت وایرلس در آوریم.
همچنین به آن فناوری کاشت نخاعی هم گفته می می شود.
منبع: مهر
انتهای پیام/