نشانههای کودک افسرده را بشناسید
رفتار کودک به صورت مستقیم به رفتار اشخاص نزدیک به کودک و همچنین فرزند مثل پدر و همچنین مادر و همچنین دوستانی که با آنها ارتباط نزدیک می باشد، بستگی دارد. اولین و همچنین موثرترین تأثیر رفتاری را پدر و همچنین مادر بر روی فرزند دارد به خصوص نوع رفتار آنها با کودک مانند خشم و همچنین توهین به کودک که بعداً باعث میمی شود کودک به درون خود فرو برود. زیراکه هنگامی که از سوی خانواده تحقیر میمی شود نمیتواند رفتاروبرونی از خود بروز دهد، به ظاهر کودکی شیطان می باشد و همچنین حتی برچسب بیش فعالی به آن هم کودک میخورد همراه با شیطنتها و همچنین تنشهای پرسرو صدا ولی باید توجه داشت در واقع کودکی افسرده می باشد.
رفتارها و همچنین کارهای کودک افسرده با کودک بیش فعال شبیه به هم می باشد، ولی باید توجه داشت با آن تفاوت که هنگامی که کودک بیش فعال از سوی پدر مادر مورد غضب قرارگیرد باز به کسب و کار خود ادامه میدهد حتی با شدت ولذت اکثرا و بیشتر ولی باید توجه داشت کودک افسرده بعد از آنکه مورد خشم انگشت اشاره خانواده قرار گیرد، خیلی سریع در خود میرود و همچنین از ادامه کار و همچنین یا شیطنتهایش سرباز میزند. انزوا گرایی، خشم و همچنین زود رنجی رگههای کوچکی از ساخته یا ایجاد افسردگی درکودکان می باشد که در پی آن هم کودک با کسی نمیخواهد ارتباط برقرار کند وگاه کم اشتها وحتی بی اشتها میمی شود.
راهکارهای درمان افسردگی کودک در خانواده چیست؟
یک خانواده میتواند با بروز رفتارهای مناسب ومتعادل با کودک از ساخته یا ایجاد افسردگی او جلوگیری کند. پدر و همچنین مادر نباید با خشم و همچنین توهین هنگام کارهای اشتباه کودک با اورفتار کنند، همچنین کودک را مرتب دچار آزار و همچنین گوشزدهای بایستی و حتما و همچنین نبایدی قرارندهند اورا تحقیر نکنند اشتباهاتش را به رخ نکشند، او را بادیگر کودکان نزدیکشان مقایسه نکنند و همچنین مستلزم و نیاز های اصلی کودک مانند” امنیت کودک ” را تامین کنند.
از شایعترین اشتاباهات خانوادهها تهدید کودک به دوست نداشتن و همچنین ترد کردن او در هنگام بروز رفتار غلط می باشد، آن رفتار مستلزم و نیاز به امنیت کودک را درگیر میکند و همچنین کودک احساس میکند در واقعیت پدر و همچنین مادر اورا دوست ندارند در بعدی باوری که جهت کودک ساخته یا ایجاد میمی شود یک باور ترد شدگی می باشد وکودک با خود احساس میکند که هیچ کس او را دوست ندارد و همچنین به آن باور میرسد که اورا ترد میکنند.
مستلزم و نیاز غیره ای که جهت کودک ساخته یا ایجاد میمی شود مستلزم و نیاز” محروم و بی بهرههای هیجانی” می باشد به طوری که هرکاری که میخواهد انجام دهد احساس میکند که خانواده به او اهمیت نمیدهد و همچنین اطرافیانش او را دوست ندارند واین ها باعث میمی شود کودک به درون خود فرو رود و همچنین منزویتر می شود و همچنین یا حتی آن افسردگی میتواند به روش وسواس و همچنین اضطراب در کودک بروز کند.
رفتار و همچنین ارتباط کودک با اجتماع از دیگر نیازهای ضروری آن تیم سنی می باشد، امروز در بعضی خانوادهها که شاغل خواهند بود ویا با اطرافیان خود ارتباط نزدیکی ندارند، کودک را از محیط فرهنگی و اجتماعی دور میکنند و همچنین اوتنها خود را با رایانه یا بازیهای کامپیوتری مشغول میکند و همچنین به آن به ای باور میرسد که دچار انزوای فرهنگی و اجتماعی می باشد، در سنین نوجوانی به آن پس نتیجه آن می شود که میرسد که علاقهای به داشتن ارتباط با دیگران ندارد و همچنین نمیخواهد به محیط اجتماع اطراف خود زیاد اشتیاق نشان دهد.
خودمختاری و همچنین استقلال جهت کودک از دیگر نیازهای ضروری می باشد، کودک بایستی و حتما از سن پنج سالگی خودش لباسش را انتخاب کند، در صورتی که خانواده مانع اوشوند باوری که در بعدی جهت کودک رخ میدهد باور به بی کفایتی و همچنین وابستگی می باشد زیرا که همواره فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن میکند سلیقه او در انتخاب لباس و همچنین یا چیزهای دیگر خوب نیست یا خودش به تنهایی نمیتواند کاری را انجام دهد.
عزت نفس در کودک یکی دیگر از مهمترین نیازها جهت کودک “مستلزم و نیاز به عزت نفس و همچنین اعتماد به نفس”که خانواده وظیفه دارد جهت کودک احساس ارزشمندی را ساخته یا ایجاد کند واز توهین و همچنین تحقیر او جلوگیری کند زیرا که عدم اعتماد به نفس در کودک باور شکست و همچنین بی کفایتی را در کودک به وجود میآورد و همچنین او همواره فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن میکند هر عملی را که انجام میدهد نادرست می باشد و همچنین شکست خواهد خورد.
خود ابرازی از دیگر نیازهای کودک می باشد که کودک دوست دارد همواره در محیط خانواده صحبت کند واحساسات خود را بروز دهد، ولی باید توجه داشت متاسفانه خانواده واکنشهای منفی از خود نشان میدهد به طوری که در مقابل حرفهای کودک اورا وادار به سکوت میکنند و همچنین ابراز بی علاقگی نسبت به صحبتهای کودک دارند و همچنین بازهم باعث به وجود آوردن باورهای ترد شدگی، بی کفایتی و همچنین آنکه احساس میکند هیچ کس اورا درک نمی کندو نمی خوادهد در او به وجود میآید آن نوع باورها از عمدهترین باورهای کودکان و همچنین جوانان و نوجوانان می باشد که آنهارا مجبور به منزوی شدن میکند.
سهم جامعه و همچنین خانواده درتشدید افسردگی کودکان چقدر می باشد؟
محیط خانواده سهم بیشتری دارد زیرا که نقطه امن کودک خانواده می باشد و همچنین کودک ابتدا در خانواده رشد میکند و همچنین بعداً وارد محیط اجتماع میمی شود و همچنین در صورتی که در خانواده احساس آرامش و همچنین امنیت نکند با همین باور غلط وارد محیط فرهنگی و اجتماعی میمی شود و همچنین درواقع” محیط فرهنگی و اجتماعی تکمیل کننده رفتارهای نادرست خانواده “و همچنین با باورغلط فرزند می باشد که فرزند به آن پس نتیجه آن می شود که میرسد که در محیط اجتماع نیز کسی پذیرای او نیست.
از دیدگاه روانشناسی یک محیط خانواده سالم چگونه می باشد؟
به روش خلاصه خانوادهای که بتواند تمام نیازهای روانی درست و همچنین به قاعده را جهت فرزند رفع کند میتواند محیطی سالم رابرای کودک به وجود آورد و همچنین اصلیترین نقطه آن می باشد که مستلزم و نیاز ارزشمند بودن و همچنین عزت نفس در فرزند را رفع و همچنین رشد دهند به طوری که کودک در رفتار خود و همچنین برخوردهای خانواده احساس کمبود نکند ولی باید توجه داشت در بعضی خانوادهها رفع آن مستلزم و نیاز اشتباه تداعی شده به طوری که آنقدر احساس ارزشمندی را در کودک رشد دادهاند که کودک دچار خود پهناور و بزرگ بینی و همچنین غرور بیش از حد میمی شود مانند وقتهایی که خانواده به فرزند خود با گفتن جملاتی مثل توبزرگی، تو خانمی و همچنین یا آن کارها جهت تو زشت می باشد ،باعث شدهاند که کودک نتواند بچگی کند و همچنین احساس خودبزرگ بینی کاذب به او دادهاند .در پس نتیجه آن می شود که خانوادهای میتواند محیط سالم را ساخته یا ایجاد کند که آن نیازهای اصلی را در چارچوب وقاعده جهت کودک رفع کنند و همچنین همچنین پدر و همچنین مادر خود نیز با همدیگر مشکلاتی را نداشته باشند ویا معظلات و مسائل و مشکلات خود را به دور از فرزند برطرف کنند تا بتوانند نقطه امن کودک را در خانواده به روش کامل ساخته یا ایجاد کنند.
http://www.migna.ir/news/49014/%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF
تازه ترین و جدیدترین خبرهای اسپورت و ورزشی : نشانههای کودک افسرده را بشناسید