۳۰راهنمای افزایش بازدید – بخش سوم
اطلاعات بیشتر
در دو مقاله قبلی در مورد روش های ارتقا بازدید حرف کردیمآموزش هایی که شما میتوانستید در وب وب سایت خود و وب وبسایت های دیگران پیاده سازی بکنید تا افزایش بازدید داشته باشید.در بخش انتها این سری مقالات به شماراهنمای هایی را اموزش خواهیم داد که چگونه از طریق شبکه های اجتمای ( Social Medias ) ارتقا بازدید داشته باشید.
قبل از هر گونه توضیحی لازم است اولین با اهمیت ترین قانون کار در شبکه های اجتماعی را بدانید .
قانونی نانوشته وجود داره که اگر میخواهید در شبکه های اجتماعی خوب باشید شما باید خودتان و سایتتان را فراموش بکنید اگر شما شخص مشهور ی هستید اگر بهترین سایت جهان را دارید اگر ایده ای دارید که در هیچ وبسایت دیگری پیدا نمی شود اینها هیچ یک در ملاک های اولیه نیستند شما باید یاد بگیرید که از مردم بین مردم باشید و برای انها کار کتید.شما باید یاد بگیرید که در شبکه های اجتماعی بزرگ یا کوچک بودن با اهمیت نیست ان چیزی که با اهمیت است روش ی کار شما است.بسته به نوع کار شما میتوانید سایت کوچک خود را به وب سایت بزرگ در شبکه های اجتماعی تبدیل بکنید و بالعکس.
۱. فیس بوک
بزرگترین شبکه اجتماعی جهان فیسبوک است .که از افراد عادی تا افراد بزرگ سیاسی و اجتماعی در ان کار دارند.نمونه حقیقی ارزش فیسبوک را میتوان در گزینش ات آمریکا دید جایی که باراک اوباما توانست با کار در فیسبوک تعداد بسیار بسياري طرفدار پیدا نماید همين طور او توانست خود را به جوانان معرفی نماید و اهداف را در مکانی که بیشتر فعالان ان جوانان هستند بیان نماید .
چنانچه شما کمپانی بزرگ یا کوچکی دارید و یا حتی سایت شخصی دارید باید در فیسبوک کار بکنید .زیرا شبکه های اجتماعی بخش جدانشدنی seo میباشند و در سئوی نوین سئو بدون شبکه های اجتماعی بی مفهوم است .
برای اطلاعات بیشتر در مورد مصرف از فیسبوک به لینک زیر مراجعه بکنید :
۱۵ نکته ی طلای برای ساختن پیج در فیس بوک
۲. توییتر
مصرف از این شبکه اجتماعی زیاد بین تمام ی ایرانیان رایج نیست.اما به جرات میتوان در صورت استفاده پیشرفته از این شبکه تاثیر ان بیشتر از فیسبوک است.
یکی از بهترین نکات توییتر این است که شما به راحتی میتوانید مخاطب را گزینش بکنید یعنی شما چنانچه فرد خاصی را مد نظر دارید میتوانید او را Follow بکنید و همين طور چنانچه فرد خاصی به مورد کار شما طرفدار باشد شما را Follow خواهد کرد.همچنین افرادی که در توییتر حاضر هستند در بین فارسی زبانان به یک گروه ویِژگزینشه خلاصه میشوند.یعنی گروه خاصی از افراد که اکثر انها وبمسترها و فعالان وب هستند در توییتر کار متمرکز دارند این خود نشان میدهد که هر کلیک بر روی یک لینک شما در توییتر چندین مساوی فیسبوک اهمیت دارد.همين طور نکته ی جذاب اینجاست که توییتر هرچند که از فیسبوک اعضای کمتری دارد در رقابت با فیسبوک عقب تر هست ولی گـوگل به ان پیج رنک ۱۰ داده است که نشان میدهد که لینک از این سایت با این که Nofollow هم است ولی دارای Authority بسیار بالایی است .
برای طلاعات بیشتر در مورد مصرف پیشرفته از توییتر به لینک زیر مراجعه بکنید :
The Ultimate Cheat Sheet for Expert Twitter Marketing
۳. گوگــل پلاس
تمام ما میدانیم که قوانین seo را گوگــل تعیین می نماید بسیار کم پیش میاید که یاهو و بینگ و یا دیگر موتورهای جستوجو قوانین نو ی را اضافه کنند.اما از عبارت قوانینی که بینگ اضافه کرد شبکه های اجتماعی بود.زمانی که بینگ به سمت فیسبوک رفت و تعداد لایک ها را در نتایج خود دخالت داد با کمی تاخیر گوگل هم به سمت شبکه اجتماعی دیگری رفت که اختصاصی خود بود یعنی گـوگل پلاس.
گـوگل به قدری بر ارزش شبکه های اجتماعی افزود که بسیار ها گوگــل را متهم کردند که به کاربران امکان گزینش نمیدهد.از زمانی که گـوگل پلاس ایجاد شد.
افزایش بازدید از طریق شبکه های اجتماعی
قبل از هر گونه توضیحی ضروری است اولین و با اهمیت ترین قانون کار در شبکه های اجتماعی را بدانید .
قانونی نانوشته وجود داره که اگر میخواهید در شبکه های اجتماعی خوب باشید شما باید خودتان سایتتان را فراموش بکنید چنانچه شما فرد مشهور ی هستید اگر بهترین وب سایت جهان را دارید اگر ایده ای دارید که در هیچ سایت دیگری پیدا نمی شود اینها هیچ یک در ملاک های اولیه نیستند شما باید یاد بگیرید که از مردم و بین مردم باشید و برای انها کار کتید.شما باید یاد بگیرید که در شبکه های اجتماعی بزرگ یا کوچک بودن با اهمیت نیست ان چیزی که با اهمیت است روش ی کار شما است.بسته به نوع کار شما میتوانید سایت کوچک را به یک سایت بزرگ در شبکه های اجتماعی تبدیل بکنید بالعکس.
افزایش بازدید از طریق شبکه های اجتماعی
۱. فیس بوک
بزرگترین شبکه اجتماعی جهان فیسبوک است .که از افراد عادی تا افراد بزرگ سیاسی و اجتماعی در ان کار دارند.نمونه حقیقی ارزش فیسبوک را میتوان در گزینش ات آمریکا دید جایی که باراک اوباما توانست با کار در فیسبوک تعداد بسیار بسیاری طرفدار پیدا نماید همچنین او توانست خود را به جوانان معرفی نماید اهداف خود را در مکانی که بیشتر فعالان ان جوانان هستند بیان نماید .
اگر شما شرکت بزرگ یا کوچکی دارید و یا حتی یک سایت شخصی دارید باید در فیسبوک کار بکنید .زیرا شبکه های اجتماعی بخش جدانشدنی سئو میباشند و در سئوی نوین بهینه سازی بدون شبکه های اجتماعی بی مفهوم است .
برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از فیسبوک به لینک زیر مراجعه بکنید :
۱۵ نکته ی طلای برای ساختن پیج در فیس بوک
۲. توییتر
استفاده از این شبکه اجتماعی زیاد بین تمام ی ایرانیان رایج نیست.اما به جرات میتوان در صورت مصرف پیشرفته از این شبکه تاثیر ان بیشتر از فیسبوک است.
یکی از بهترین نکات توییتر این است که شما به راحتی میتوانید مخاطب را انتخاب بکنید یعنی شما چنانچه فرد خاصی را مد نظر دارید میتوانید او را Follow بکنید همچنین اگر فرد خاصی به مورد کار شما طرفدار باشد شما را Follow خواهد کرد.همچنین افرادی که در توییتر حاضر می باشند در بین فارسی زبانان به یک گروه ویِژگزینشه خلاصه میشوند.یعنی گروه خاصی از افراد که اکثر انها وبمسترها و فعالان وب هستند در توییتر کار متمرکز دارند این نشان میدهد که هر کلیک بر روی یک لینک شما در توییتر چندین مساوی فیسبوک ارزش دارد.همين طور نکته ی جذاب اینجاست که توییتر هرچند که از فیسبوک اعضای کمتری دارد و در رقابت با فیسبوک عقب تر هست ولی گوگــل به ان پیج رنک ۱۰ داده است که نشان میدهد که لینک از این وب سایت با این که Nofollow است ولی دارای Authority بسیار بالایی است .
برای طلاعات بیشتر در مورد مصرف پیشرفته از توییتر به لینک زیر مراجعه بکنید :
The Ultimate Cheat Sheet for Expert Twitter Marketing
۳. گوگــل پلاس
تمام ما میدانیم که قوانین سئو را گـوگل تعیین می نماید بسیار کم پیش میاید که یاهو و بینگ و یا دیگر موتورهای جستوجو قوانین ی را اضافه کنند.اما از عبارت قوانینی که بینگ اضافه کرد شبکه های اجتماعی بود.زمانی که بینگ به سمت فیسبوک رفت تعداد لایک ها را در نتایج خود دخالت داد با کمی تاخیر گـوگل هم به سمت شبکه اجتماعی دیگری رفت که اختصاصی بود یعنی گوگل پلاس.
گوگل به قدری بر ارزش شبکه های اجتماعی افزود که بسیار ها گوگل را متهم کردند که به کاربران امکان انتخاب نمیدهد.از زمانی که گـوگل پلاس ایجاد شد یکی از با اهمیت ترین قوانین سئو شد شبکه های اجتماعی که درصد بسیاری از ان را گـوگل پلاس تشکیل میداد.شما با کار در گـوگل پلاس این امکان را برای خود فراهم میکنید که شانس کلیک بر روی لینک های شما در نتایج ۲ مساوی بقیه باشد.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه بکنید :
چرا به گـوگل پلاس نیازمندیم؟
۴. Pinterest
در مورد این شبکه اجتماعی در پست ۸ پیش بینی در مورد seo در سال ۲۰۱۲ توضیح دادیم.رند فیشکین مدیر سئوموز انگلیسی پیش بینی کرده بود که این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۱۲ بزرگ ترین شبکه اجتماعی برای اشتراک گذارنده های تصویر خواهد شد به سایتی تبدیل خواهد شد به عظمت فیسبوک.در این وبسایت هم مانند توییتر شما میتوانید به راحتی مخاطب خود را مورد هدف قرار دهید با مرتب کردن عکس های در بخش های مختلف به بازدید کننده ها نشان دهید که جوزه ی کار شما در چه محدوده ای است .
۵. اشتراک گذاری پیاپی
اگر شما در توییتر کار میکنید در بازه های زمانی مختلف به عناوین مختلف پست های قبلی خود را دوباره توییت بکنید .ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما کاملا واضح هست که ما همواره نمیتوانیم تمام توییت ها را ببینیم شما با تکرار کردن پست های در واقع به این امکان را میدهید ان گروه که ممکن است توییت شما را ندیده باشند انها ببینند.
افزایش بازدید از طریق شبکه های اجتماعی – Social Bookmarking
۶. Social Bookmarking
سایت های Social Bookmarking به وبسایت هایی گفته میشوند که مانند دیگر شبکه های اجتماعی کار میکنند اما این فرق که کاربران میتوانند پست ها و لینک های مورد علاقه خود را در اختیار افراد دیگر هم قرار بدهند.این سایت ها میتوانند میزان بسیار بسیاری از بازدید را برای شما فراهم کنند.مشهور ترین وب سایت های انگلیسی زبان در این مورد Reddit Digg میتوان برشمرد در زبان فارسی شبیه ترین وب وبسایت ها این گونه وب وبسایت ها بالاترین است .
۷. StumbleUpon
StumbleUpon این امکان را فراهم می نماید که شما دانش را با دیگران به اشتراک بگذارید.شما با ارسال مقاله خود در این وب وبسایت به گونه ای پست و دانش خود را با گروه بزرگی از کاربران اینترنت به اشتراک میگذارید.StumbleUpon نوعی وبلاگ است که کاربران میتوانند به شما امتیار مثبت ( Thumb Up ) یا بد ( Thumb Down ) بدهند.یکی دیگر از امکانات این سیسـتم این است که کاربران میتوانند پست های وبلاگ شما را در وبلاگ قرار دهند.
۸. رابطه برقرار بکنید
فعال بودن در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاشتن لینک ها کافی نیست شما باید یاد بگیرید که با بقیه رابطه برقرار بکنید .شبکه های اجتماعی بزرگ مانند فیسبوک و توییتر بر طبق برقراری رابطه بین کاربرها بنا شده اند.چنانچه شما در کار خود سعی بکنید با دیگران رابطه برقرار بکنید باعث می شود نه تنها به ان شخص بلکه به دوست ها او هم وبسایت و خود را معرفی بکنید .
۹. LinkedIn
این شبکه اجتماعی خیلی بین کاربران فارسی شناخته شده نیست.اما هر وقت اسمی از Social Marketing اورده می شود این وب سایت جزو اولین وب سایت هایی است که باید در ان کار کرد.این وب وب سایت در سال ۲۰۱۱ نزدیک به ۴۰۰ درصد ارتقا بازدید از طریق موبایل داشته.
۱۰. Myspace
مای اسپیس قبل از فیسبوک و توییتر هم محبوب بود ولی بعد ها با امدن شبکه های اجتماعی نو این وبسایت از مرکز تذکر خارج شد حتی در بازه ی زمانی افت هم داشت.اما هنوز نیز این وب وبسایت محل عالی است برای ایحاد رابطه با بقیه افراد.سعی بکنید از طریق منوی Browse تعداد بسیاری رفیق برای اضافه بکنید پس لینک وبسایت را به اشتراک بگذارید.